EEN MAN MET HONDERDEN STEMMEN EN MOGELIJKHEDEN ZANGER NICK JEFFERSON 06 212 55 837

LIVE GEZONGEN VIDEOBERICHT

Wat is er mooier dan een speciaal op maat gemaakte, live gezongen video te krijgen met een speciale boodschap?

De video wordt live ingezongen door Nick Jefferson, met eventueel een aangepaste tekst. Vervang bijvoorbeeld de naam in een song door die van je ontvanger. Kleine aanpassingen in de originele tekst zijn inbegrepen in de prijs.

Je kunt ook zelf een geheel nieuwe tekst schrijven op een bestaand nummer.

Dit is iets duurder omdat dit meer voorbereiding vergt. Zorg hierbij wel dat de tekst klopt en dat er woorden te veel of te weinig zijn. Bel hiervoor van te voren even m.b.t. de prijs en de mogelijkheden.

Je kunt een keuze maken uit honderden songs. Klik hier voor een deel van het repertoire. Deze wordt nog steeds aangevuld met nieuw materiaal. Staat een bepaald nummer er niet bij? Neem dan even contact met ons op. Wellicht kunnen we deze gewoon maken.

Je kunt Nick een voorwoord laten doen, en dan het lied laten zingen.

De video wordt vervolgens binnen 2 tot 3 dagen opgestuurd naar jou, middels een youtubelink, zodat jij hem kunt doorsturen naar de ontvanger naar zijn of haar email, messenger of whatsapp. De link is afgeschermd, zodat alleen degene met de link de boodschap kan zien. Uiteraard kunnen wij hem ook rechtstreeks doorzenden. ( zie mogelijkheden )

 

Bestel hier je live gezongen Videoboodschap. Geef bij de laatste betalingsstap de speciale wensen door. Natuurlijk kun je deze ook apart aan ons mailen via het contactformulier.