DE ANDRE HAZES TRIBUTE SHOW

ANDRE HAZES IS TERUG ! ACT 45 MINUTEN

Een meeslepende act van Nick Jefferson. Een tribute van Andre Hazes met de bekendste nummers zoals de vlieger, bloed zweet en tranen, ik meen 't, geef me je angst, kleine jongen, uit m'n bol, en andere lekkere meezingers van de bovenste plank. Uiteraard gebracht met de nodige humor en het onafscheidelijke biertje.

Een perfecte stem imitatie zodat je even vergeet dat Andre er eigenlijk niet meer is......   Niet voor niets wordt Nick de beste stemmen imitator van Andre Hazes genoemd.

Met de beroemde hoed, zonnenbril, leren jas,  en bakkerbaarden en het ongeevenaarde stemgeluid van Nick is het nét of Andre weer even terug is !

1 of 2 optredens incl geluid en reiskosten !  v.a. 995.00

Stukje luisteren.....

DE ANDRE HAZES SING A LONG SHOW

HET LEUKSTE MEE ZING FEEST VAN NEDERLAND

Wij presenteren u de ANDRE HAZES SING ALONG SHOW.  Een 2 uur durend mee-zing spektakel op iedere locatie te boeken in Nederland en Belgie.  Eventueel aan te vullen met een afterparty met drive in show of pianoshow. Tijdens deze tribute aan Andre Hazes worden zijn songs live gezongen door de veel geboekte performer/zanger en imitator Nick Jefferson.  Een perfect gelijkende stem imitatie, zodat het lijkt of André er zelf staat. Nick Jefferson is een ras entertainer en wordt niet voor niets één van de beste stem imitators van Nederland genoemd.

 

ALLE TEKSTEN WORDEN GEPROJECTEERD OP EEN GROOT SCHERM, DUS MEE ZINGEN GEGARANDEERD

 

EN OOK NOG : Bierproeverij: Welke fan en bierkenner weet het favoriete biertje van Hazes te ontdekken? Quiz: Samen met de presentator wordt er een quiz gedaan volgens het hoedje op, hoedje af principe, met allerlei vragen en weetjes over het zo dramatisch verlopen leven van André. De winnaar –de ultieme Hazesfan- krijgt een passende prijs. Duet: Hazes heeft in zijn leven o.a. duetten gezongen met Paul de Leeuw en Gerard Joling. Eén van de gasten wordt uitgenodigd om in de rol van Paul of Gerard een duet mee te zingen en uiteraard mag ook het voltallige publiek weer meedoen !    

De vlieger, Bloed zweet en tranen, Ik meen 't, Geef me je angst, Kleine jongen, Uit m'n bol en andere lekkere meezingers van de bovenste plank. Uiteraard wordt het gebracht met de nodige humor en het onafscheidelijke biertje.bakkerbaarden en het ongeevenaarde stemgeluid van Nick is het nét of Andre weer even terug is !! DE PRIJS VAN DIT PROGRAMMA IS 1595.00 excl BTW

Dit is inclusief : reiskosten in heel NL en BE * geluid tot ca 300 personen podiumlicht, effectlicht, rook & movingheads Nick Jefferson als André Hazes & presentatrice en zangeres Raggel..  Prijzen voor de quizz en de bierproeverij. Optioneel bij te boeken Drive In show 2 uur lang aansluitend na de het programma 250.00 euro ( 4 uur totaal

Mogelijkheden Prijs (incl geluid en reiskosten)
Hazes Show 30 tot 45 minuten € 995.00
Hazes Show 2 x 30 minuten binnen 3 uur € 1095.00
Hazes Singalong Show. Incl presentator. licht, geluid en tekstprojectie. ca 2 x 45 minuten. € 1595.00
After party met DJ (2 uur uitsluitend i.c.m. bovenstaande act ) € 250.00