EEN MAN MET HONDERDEN STEMMEN EN MOGELIJKHEDEN ZANGER NICK JEFFERSON 06 212 55 837

DE PARTY PIANOSHOW

DE HELE AVOND LIVE !!!

Tja..Wat is het..De Pianoshow van Nick Jefferson is meezingen, mee dansen, verzoekjes aanvragen maar vooral feest  vieren ! De piano wordt standaard geleverd inclusief licht en geluid én reiskosten door heel Nederland en Belgie.

4 uur lang live zang van Nick Jefferson die zich zelf en het publiek begeleidt op zijn spierwitte vleugel met een  uitzonderlijk breed repertoire van meer dan 2000 titels ! 

De Pianoshow kan op iedere locatie staan en heeft voor elk feest het juiste repertoire. Een bruiloft, een Las vegas  feest, Een Hollandse meezing avond of lekker back to the seventies...Het kan allemaal ! Er zijn meerdere  uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar zoals een extra zangeres, een gitarist of zelfs een tweede zanger pianist. Zie  de mogelijkheden in het menu.

Door het leveren van  een goede kwaliteit en verhoudingsgewijs een stuk voordeliger te zijn dan zijn vele collega’s (die soms het dubbele  kosten) heeft Nick één van de leukste en meest geboekte piano shows van Nederland. Dit voor 895.00 euro inclusief  reiskosten in heel Nederland en Belgie.

voor uitgebreide info ga naar de aparte site www.pianoshow.info

Mogelijkheden Prijs (incl geluid en reiskosten)
4 uur Party Pianoshow € 895.00
4 uur Party Pianoshow met zangeres € 1295.00
Duo Pianoshow 4 1/2 uur ( 2 piano's met Nick Jefferson en Andy. Incl decor en extra geluid en licht € 1800.00
1 tribute act i.c.m. één van bovenstaande acts € 100.00
Drive in meubel met DJ als toevoeging bij één van bovenstaande acts € 250.00

Stukje luisteren.....