DE TOM JONES TRIBUTE SHOW

TJ IN THE HOUSE ! ACT 30 tot 40 MINUTEN

FROM LAS VEGAS

Boek nu de Tom Jones act van Nick Jefferson. The Tom Jones Tribute Show. Een meeslepende LIVE act waarbij de bekendste nummers van de legendarische Tom Jones de revue passeren. 

Wie kent ze niet De lekkere dansbare nummers als..Its not unusual, she's a lady, Sexbomb, Kiss, Delilah, Whats new pussycat, Love me tonight, en de heerlijke ballads zoals the green green grass of home, With these hands, fall in love, at this moment. Dit zijn enkele nummers uit het repertoire wat gebracht zal worden tijdens de show. De show duurt 30 minuten maar een toegift kan natuurlijk altijd !!  

Er zijn weinig zangers in Nederland met een dergelijk stembereik als die van Tom Jones. Van zeer laag tot zeer hoog en dan ook nog met het zelfde timbre waarin Tom Jones zijn nummers ten gehore brengt. Nick Jefferson haalt dit schijnbaar moeiteloos waardoor het verschil tussen de echte Tom en Nick bijna wegvalt. Op de kleinste details is tot in perfectie gelet..Uiteraard in de zang maar ook in de bewegingen, de kleding, maar ook het bijvoorbeeld het typerende kapsel..

De pruik is  handmatig gemaakt  door Rob Sweers welke o.a. alle  haarstukken van de Soundmixshow heeft vervaardigd. De show is inzetbaar op tal van evenementen of themafeesten zoals Las Vegas of Hollywood party's maar ook gewoon lekker als act tussendoor want stilzitten is met " Tom" niet mogelijk !! De Show wordt geleverd met een eigen professionele krachtige geluidsinstallatie of monitorset  dus is volledig self-supporting ! Een extra mogelijkheid is om Nick, ditmaal als zichzelf een extra set te laten zingen later op de avond, voor een kleine meerprijs (100,00 euro). Dit repertoire omvat naar wens Nederlands en Engelse nummers. Uiteraard incl perfecte geluidsinstallatie !

Stukje luisteren.....

Mogelijkheden Prijs (incl geluid en reiskosten)
Show 30 tot 45 minuten € 995.00
Extra set 45 minuten ( all round repertoire ) € 100.00