NICK @ DIANA LUXURY

Duo Nick Jefferson en Diana Olierook

EEN DUO MET STIJL

Een allround pianist-zanger achter een glanzende, witte vleugelpiano en een energieke, allround zangeres… Dat zijn de basis-ingrediënten van Luxury.

Stijlvol gekleed In gala of casual (of beide)

Luxury, bestaande uit Nick Jefferson en Diana Olierook, heeft een stijlvolle uitstraling en een meer dan allround repertoire. De formatie is de ultieme compromis tussen een easy listening duo en een allround coverband. Zo is Luxury uitermate goed in te zetten op een feest of evenement dat rustig begint met een diner, receptie of netwerkbijeenkomst en eindigt in een spetterend feest.

Het repertoire loopt dan ook uiteen van mooie popballads en jazz standards, tot opzwepende soul, disco, pop, rock en dance. Het repertoire en volume wordt geheel aangepast aan uw wensen, het type evenement en het aanwezige publiek.

Luxury onderscheidt zich door de combinatie “stijlvol met pit!’. De professionele en ervaren muzikanten van Luxury weten zich als geen ander aan te passen aan de sfeer van het moment. De belangrijke pijler “stijlvol” ziet u terug in de kleding, de podiumpresentatie en het spelen van het passende repertoire op ieder moment. Dit betekent ook dat wanneer het tijd is voor een feestje, de energie van het podium af spat! Dit duo is dus stijlvol, maar zeker niet saai!

 

Stukje luisteren.....

Mogelijkheden Prijs (incl geluid en reiskosten)
4 uur ( 4 x 50 min ) € 1595.00
5 uur ( 5 x 50 min ) € 1695.00
Toevoeging extra gitarist of pianist op aanvraag